Официален отговор от БКС до Росен Ковачев

Тези от вас, които са проследили поредната драма около БКС, т.е. петте въпроса на Росен Ковачев във връзка с Европейското първенство 2017 и отговора на Данаил Ангелов към него, вероятно ще прочетат с интерес и официалния отговор на федерацията до председателя на клуб Гравити. Публикуваме страниците на документа направо като изображения, без никаква редакторска намеса. Отговорът е изпратен по e-mail и както можете да прочетете в него, въпросът дали да бъде направен публичен е оставен на преценката на Росен Ковачев. Той на свой ред го изпрати до всички клубове, както и до нас, заедно със своята „реплика“ към БКС, която можете да прочетете след документа. Ние в МТБ-БГ се надяваме с това кореспонденцията чрез медиите да приключи и да се нормализира занапред.

Официален отговор от БКС до Росен Ковачев

Реклама

Отговор от Росен Ковачев до БКС

Здравейте,

Отговорът не е изпратен до официалния ми мейл, който съм посочил за кореспонденция, както е объркан и другият, към който е препратен.

Относно Вашия отговор – критерии и преценка са две различни неща! Не се бъркайте и може своевременно да решите кое да използвате. Състезателите, които се изпращат, са там, за да постигнат високи резултати. Ако искате да развивате спорта при младите, преразгледайте бюджета си и ги изпратете с допълнителни средства. Какви са основните Ви цели, високи резултати или развитие на спорта при младите?

Отговорите, които получих, не смятам за изчерпателни, нито намеците, които правите по мой адрес. Ако искате нещо да кажете, нека е директно, за да не се чудим за какво става въпрос. Запитването ми беше отправено с копие към всички и е редно да бъде върнато по същия начин. Прикачам файла и препращам отговора Ви към всички в предишната кореспонденция.

Поздрави,

Росен Ковачев

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>