Предложения за месец юли 2017 | Velosiped.bg

Предложенията от Velosiped.bg за месец юли са много на брой и са подходящи не само за лятото, но и за всеки друг сезон.


Cross BIG FOOT 29″

Започваме с едно от двете промоционални предложения на Cross за месец юли – те важат и за онлайн магазина, къдео можете да ги поръчате лесно и удобно.

Big Foot е модел с традиции в каталога на Cross – първият, при който бяха използвани 29-цолови колела. Рамката е от алуминиева сплав 6061, олекотена, с променлива дебелина на стените (triple butted) и с хидро-формовани тръби с трапецовидно сечение. Предлага се в 4 размера: 420 мм, 460 мм , 500мм 540 мм с класическа ХС геометрия. 

Вилката е от Rock Shox – моделът XC30 TK29 с ход 100 мм и дистанционно заключване плюс реглаж на разгъването. За намаляване на скоростта при нужда се грижат хидравличните дискови спирачки Shimano M365 с преден спирачен диск 180 мм и заден 160 мм, а големите колела са наплетени с капли Crosser X11, черни спици Pillar и главини Shimano TX505 CL. На тях са монтирани гуми Continental Race King.

Задвижването е с 27 скорости и включва курбели Shimano Alivio (40x30x22T) с интегрирана куха ос и външни лагери, заден дерайльор Shimano Deore M592, команди и преден дерайльор Shimano Alivio M4000 и венец-касета от същата серия.

Кормилото и лапата са Kalloy, а седалката е Selle Royal.

Теглото на целия велосипед е 14.06 кг, а цената до кря на месец юли е намалена.

1159.00 лв. 1059.00 лв. от Velosiped.bg


Cross Fusion Lady 27.5″

Другият промоционален модел на Cross е предназначен за жените, на които толкова им отива вятъра в косите, пък дори и когато се веят изпод каската в планината! 

Рамката е с геометрия и форми, съобразени изцяло с физиката и удобството на нежния пол, с по-къса горна тръба, спускаща се ниско и с извивка към седалковата. Изработена е от алуминиева сплав 6061 и е с доста приятно тегло – 1760 грама за най-малкия от трите размера – 400 мм , 440 мм , 480 мм.

Вилката е SR SUNTOUR XCM DS HLO с ход 100 мм и хидравлично заключване, а задвижването е с 27 предавки, подходящи за всеки наклон и терен, и е съставено от компоненти Shimano от сериите Acera и Alivio.

Хидравличните дискови спирачки са Shimano M365 с преден спирачен диск 180 мм и заден 160 мм, а колелата са с капли Crosser X11 и главини Shimano TX505 CL, като на тях са монтирани бързи ХС гуми Schwalbe Rapid Rob. Периферните компоненти са Zoom (кормило, лапа и кол за седалка) и седалка Selle Royal.

Теглото на целия велосипед е 14.6 кг.

899.00 лв. 809.00 лв. от Velosiped.bg


Continental Baron Pro

Лятото е сезонът на байкпарковете и на каранията във високата планина, като и на двете места човек се нуждае от стабилни, здрави и надеждни гуми. Моделът der Baron на Continental е една от най-добрите гуми, които могат да бъдат купени, а в момента и цената му е по-ниска.

Германският производител разработи този продукт като топ-модел за ендуро и фрийрад, затова първи приоритет са отличното сцепление, което се дължи на каучуковата смес Black Chili и на универсалната, агресивна шарка. Същевременно в конструкцията на гумата са съчетани здравина (за да е надеждна при спусканията по силно пресечен терен) и приемливо тегло (което да я прави по-поносима при изкачванията).

Der Baron е с голям обем и широчина (2.4 инча, 60 мм), подсилени стени, агресивни бутони и сгъваем борд. Предлага се както в размер 27.5, така и в по-големия 29″.
https://velosiped.bg/27-5-x2-4-60-584-continental-baron-pro-sg-vaema.html
https://velosiped.bg/29-x-2-4-60-622-continental-baron-pro-sg-vaema.html

116.60 лв. 89.70 лв. от Velosiped.bg


Continental Mountain King ProTection

Хората с 26-цолови байкове все по-трудно намират качествени гуми за този размер, но Velosiped.bg има какво да им предложи.

Mountain King е един от най-успешните модели на Continental, а конкретно тази разновидност е със сгъваем борд, протектор от високотехнологичната каучукова смес Black Chili и допълнителна защита ProTection, която предпазва стените от срязвания и пробиви и прави гумата подходяща и за превръщане в безкамерна. Иначе казано, продуктът е от най-висок клас и заради това е произведен във фабриката в Корбах, Германия, а не в азиатските заводи.

Шарката на Mountain King се характеризира с внимателно оформени и стратегически разположени грайфери, които осигуряват отлично сцепление в широк кръг условия и наред с това доста ниско съпротивление при търкаляне. Споменатият материал Black Chili също има огромно значение за постигане на тези характеристики.

Въпреки усилената конструкция, големия обем и широчина на балона (2.4 инча), 26-цоловата версия на Mountain King е с много приятно тегло – 715 грама. Това също допринася за по-лесни изкачвания и повече километри, преди да се уморите.

110.10 лв. от Velosiped.bg


Рамка CROSS XTREME 27.5″

Освен цели байкове, Velosiped.bg предлага и отделни рамки на Cross, които са подходящи за хора, които имат части, с които да ги сглобят, или пък желаят да си направят велосипед с нестандартна окомплектовка по свой вкус.

Extreme e рамка за крос-кънтри от начален клас, която е изработена от алуминиева сплав 6061 с двойно изтънени стени и хидроформовани тръби. Подходяща е за вилки със 100 мм и права кормилна тръба, тъй като челото не е конусовидно, но е за полуинтегрирани чашки. Средното движение е стандартно, пътят за жилата е външен, а задната спирачка се закрепва на Post Mount накарайници в контура на задния триъгълник. Макар че е снимана без него, към рамката има и ухо за задния дерайльор.

XTREME е налична в два размера – 460 и 500 мм (това е дължината на седалковата тръба).

237.10 лв. от Velosiped.bg


Рамка CROSS GRIP 27.5″ DB

Grip e един от най-популярните модели през годините заради отличното съотношение между цена и окомплектовка на готовите велосипеди. Много хора са задавали въпроса и за покупка на отделна рамка – сега това вече е възможно във Velosiped.bg, при това за всичките 4 размера, в които се предлага – 440, 480, 520 и 560 мм (дължина на седалковата тръба).

Рамката е от алуминиева сплав 6061, като тръбите са преобладаващо с кръгло сечение. Челната тръба е с постоянен диаметър, за вътрешни (полуинтегрирани) чашки с размер 1 1/8. Подходящият ход на вилката е 100 мм, колът за седалка трябва да е 31.6 мм. Накрайниците за задна спирачка са Post Mount и са разположени в рамките на задния триъгълник.

171.60 лв. от Velosiped.bg

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>