Без спирачки | Епизод 6

След като в епизод 5 си поговорихме за откриването на сезона в Боровец, през юни използвахме престоя си в Пампорово-Мечи чал покрай Пампорово байк фест, за да поговорим с Дани и Ема от Concept Creative за очакванията им от сезон 2017, а освен това с нас бе и Денислав Ангелов (Enduro Warriors), който ни разказа за скорошните си участия в няколко състезания от висок клас из Европа.

В този епизод форматът е малко по-различен, включвайки клипове от трасетата в Пампорово и Леоганг, и ще се радваме да разберем какво мислите за това. Приятно гледане!

В следващия епизод ще се срещнем с Николай Желев и Метин Качан от клуб Shore Invaders, а темата ще бъде работата с деца, техните постижения и отношенията с администрацията. Новост ще бъде това, че ще задаваме на гостите и въпроси от публиката, т.е. ако искате да ги попитате нещо, можете да напишете въпроса си в тази тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=187262.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>