Участвай във Facebook играта „Tour de France” и спечели

DragZone организнира игрa с въпроси, свързана с Обиколката на Франция – Tour de France – по телевизия Евроспорт. Обиколката ще се проведе от 1 до 23 юли 2017 г.

Ако си запален колоездач, обичаш велосипеди или просто обичаш да гледаш състезанията по Евроспорт, ти си човекът, който търсим. Включи се в играта Tour de France и спечели!

В телевизионната игра, излъчвана по телевизии Евроспорт и Евроспорт 2, имат право да участват всички лица на територията на Република България с навършени 18 години и отговарящи на Правилата и Условията (Правила и условия) на играта. Oтговорите за играта трябва да се изписват само на кирилица. Позволява се единствено да се напише на латиница оригиналното име на колоездача, съответната марка или град, само ако е в скоби след отговора на кирилица. На всички въпроси, свързани с години, дати или числа, отговорите се изписват само с цифри.

В телевизионната игра (томболата с награди) може да участвате по един път на ден. В играта ще се участва само чрез официалното приложение на DragZone – „Tour de France game”, интегрирано във Facebook страницата им, където можете да отговаряте на въпросите, публикувани за съответния ден. Приложението е създадено специално за ТВ игрите, които се провеждат по Евроспорт.

В тегленето на наградите ще участват само онези, които са отговорили вярно.
За спечелване на награда ще участват всички, които са дали правилен отговор на дневния въпрос, публикуван във Facebook проложението и споделен в игрите по телевизия Евроспорт и Евроспорт 2. Спечелилите дневна награда ще бъдат определяни на случаен принцип в ефира на Евроспорт и публикувани във Facebook. Печелившите ще бъдат обявени в срок до 7 дни след края на дневното предаване по телевизия Евроспорт.

Дневният победител се тегли на произволен принцип (чрез жребий) в ефира на колоездачните предавания по Евроспорт. Зрителят, спечелил дневната награда – ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване в DragZone – може да си я получи в магазин на DragZone или да пазарува с ваучера онлайн. Петте зрители, дали най-много верни отговори на въпросите, свързани с Обиколката на Франция, ще участват в томбола в ефира на телевизия Евроспорт и един от тях ще спечели custom велосипед Drag Master + bike fitting.

Всеки ден от Обиколката ще публикуваме по един въпрос на страницата на DragZone в 11.00 ч. Отговори можете да давате до 17:00 часа за прогнозен въпрос и до 00.00 ч. за всички други въпроси на съответния ден.

Очакваме отговорите Ви в приложението на Facebook страницата ни.

Пожелаваме успех на всички участници!