Обиколка на Витоша 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров

Най-трудното в масовката на Витоша 100 бе да избера само 10 снимки. За останалите 200-300 ще е необходимо известно технологично време, но до ден-два ще можете да ги разгледате в галерията на MTB-BG.com. Следващите десет обаче отразяват първия час и половина от надпреварата в началото на отсечката по водопровода между Владая и Кладница.


В челото на колоната борбата беше сериозна. Емо Стойнев водеше в първите километри, а основният му съперник бе Константинидис Константинос от Гърция, който по-късно взе победата при мъжете с малка преднина.


Пътеката по водопровода за мен лично е най-хубавата част от маршрута на Витоша 100. Извивките ѝ са твърде изкушаващи, за да не кара човек по тях!

Реклама


В Обиколката на Витоша човек може да види всякакви велосипеди, всякакви колоездачи. Ако бях изчакал достатъчно дълго, може би щях да видя и някой с ВМХ или тандем…


Опълченците на Витоша


Около изоставената хижа „Водпроект“ не липсваше вода по трасето.


Ако желаете ваши снимки от това или което и да е друго МТБ събитие да бъдат публикувани в поредицата фотоистории „Избрани десет“, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>