Rock Shox 2018: Дистанционна команда Reverb 1x

Един от новите продукти, обявени от Sram за 2018 г., е дистанционната команда 1x за хидравличния понижаващ кол Reverb на Rock Shox.

Както показва името ѝ, тя е предназначена за велосипеди с един венец отпред, тъй като заема мястото (и формата) на предна команда за скорости. Точно по това се различава от добре познатия стандартен бутон, но подобно на него 1х Remote е съвместима с комбиниращата скоба за кормилото Matchmaker X (за да може да я съчетаете със спирачното лостче например), а се предлага и със своя собствена скоба за монтаж.

Според Sram новата команда се характеризира с изключително леко действие и отлична ергономия. Скоростта на разгъване на кола се регулира с инструмент, а закрепването на маркуча чрез снадката Bleeding Edge™ позволява лесно извършване на периодичната поддръжка.

Реклама

1х Remote тежи около 70 грама, което е само с 21 грама повече от стандартния бутон. Новата команда е съвместима с Reverb B1 и А2 и Reverb Stealth, т.е. с всички модели на кола, чиято оригинална команда е с черен регулатор за скоростта на разгъване.

Ако искате да надградите настоящия си Reverb с 1х Remote, това ще ви струва 105 евро. Цената на нов кол, окомплектован с тази команда, е 445 евро.

www.sram.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>