Teva Pivot в магазин „Стената“ за 165 лв.!

МТБ обувките на Teva вече са легенда! Не само, защото се отличават с безкомпромисното качество и удобство, характерни за марката, но и защото въпреки това компанията реши да ги спре от производство (поради нейни си, чисто икономически съображения), което на практика прави тези чудесни продукти все по-трудни за намиране.

Последният модел, лансиран от Teva, преди да вземат това решение, са All Mountain обувките Pivot за педали с автомати. Те са с дебела и омекотена подметка за абсорбиране на вибрациите при каране по пресечен терен, а от долната ѝ страна е използвана каучукова смес Spider365 за сцепление във всякакви условия. В предната и задната част са добавени напречни грайфери за добър контакт при ходене.

При горната част на обувката е използвана специалната технология ion-mask™ за водоустойчивост на материалите. Гумираната предна част предпазване пръстите, а в задната е интегриран стабилизатор за петата. Закопчаването е с връзки и велкро-ремък над тях.

Подробни впечатления за Teva Pivot можете да прочетете в ревюто на МТБ-БГ от 2014 г.

Сега магазин „Стената“ ви предлага последен шанс да се сдобиете с такива обувки, при това на много изгодна цена – само 165 лв.! Ако ги поръчате онлайн, доставката е безплатна. Моделът е в черен цвят и са налични номера 39.5, 40, 40.5, 42, 44.5, 45, 45.5. Количествата са ограничени.

Поръчайте Teva Pivot онлайн

На живо можете да ги видите, пробвате и купите в магазин Стената Младост:

СТЕНАТА Младост

Търговски център Метро Сити

Бул. „Александър Малинов“ 51, етаж +1

Телефон: 0882 595 041

e-mail: [email protected]

Работно време:

Понеделник – Петък: 10:00 – 20:00 ч.

Събота: 10:00 – 18:00 ч.

Неделя: Почивен ден

Етикети: , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>