Moab Pro – новата раница с протектор на Vaude

Тъкмо навреме за началото на ендуро сезона в България и за онези епични карания в търсене на най-добрите пътеки и най-доброто каране, новата раница на Vaude, Moab Pro, с вграден протектор за гръбнака Ortema, вече е в България!

Моab Pro е нова серия раници на германския производител, предназначени за колоездене и с протектор за гръбначния стълб. Линията включва три модела – два от тях са за мъже с обем от 22 литра, но в различен размер – М или L. Различават се по дължината на торса, т.е. М е предназначена за мъже с ръст до 175 см, а L за по-високите.  Третият модел е създаден специално за жени и е с обем 18 литра.

В сътрудничество с Vaude, Ortema, специалисти в областта на ортопедичната технология, спорта и защитата, са разработили протектор, който е интегриран в раницата. Защитният елемент е от няколко слоя мемори пяна, с отвори за проветрение и има за цел да осигури максимална защита на гърба при падане.  За допълнително удобство и за да е ефикасна защитата за гръбнака, всяка от раниците има и допълнително регулиране по височина чрез три позиции за кръстния колан.

Презрамките и поясът на раницата са направени от пропускащ въздуха, мек и удобен материал. Раницата има няколко джоба, включително такива с вътреен органайзер, както и джоб за хидратиращ резервоар.

В долната част има отделение за инструменти и резервни части, което при необходимост може да бъде отстранено/откачено напълно от раницата.

И трите модела са изработени от екологични материали. Основните са сертифицилани по системата Bluesign®, което гарантира, че при производството на продукта са пестени ресурсите на планетата и са използвани щадящи околната среда технологии и процеси. 

Цената на Moab Pro  е 299 лв.

https://dragzone.bg/


Бел. ред. А тъй като една такава раница вече е в ръцете ни за тестване, можем да ви покажем още няколко снимки. Очаквайте по-нататък подробните ни впечатления!


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>