Shockblaze представя: R6 и R7 Pro

Продължаваме да ви представяме подробности за отделните модели на Shockblaze през 2017 г. Ред е за двама сериозни претенденти на границата между началния и среден клас.

R6

Представител на MTB // Hardtail категорията  и част от R серията на велосипеди Shockblaze е моделът R6. Наличен в размери 27.5“ и 29“ и няколко различни дизайна, моделът е с компоненти на SHIMANO от серията ACERA/ALIVIO, 27 скорости, вилка SR SUNTOUR XCR 32 AIR RL с ход 100 мм и дискови спирачки SHIMANO M315 с REMOTE LOCK система за заключване на вилката по време на движение. Изтънените алуминиеви тръби и геометрия на рамката допринасят за по-ниско тегло на велосипеда и гарантират по-голяма издръжливост и натоварване.

Купи сега на www.shockblaze.com!

Техническа спецификация R6 27.5″

Геометрия R6 27.5″

Цена: 875 лв.

Техническа спецификация R6 29”

Геометрия R6 29”

Цена: 875 лв.


R7 Pro 27.5

По-високият клас от категорията Hardtail е моделът R7. Създаден е в четири различни по ниво окомплектовки – PRO, RACE, ELITE, TEAM, а всеки от тях е в размери 27.5“ и 29“. Компонентите, които са в нивото PRO, са от серията на SHIMANO DEORE/SLX, 30 скорости, вилка ROCKSHOX 30 SILVER TK с ход 100 мм, система за REMOTE LOCK, която гарантира възможност за заключване и отключване на вилката по време на движение и дискови спирачки SHIMANO M315. Изключително издръжлив велосипед за взискателните любители и търсачи на силни усещания!

Купи сега на www.shockblaze.com!

Техническа спецификация

Геометрия


Цена: 1059 лв.

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>