Giant представя технологията SyncDrive Pro E-Bike

Вече за никого не е тайна, че електрическите велосипеди, включително и маунтин байкове, завземат един нарастващ пазарен дял. И да ги харесвате, и да не ги харесвате, продажбите вървят, компаниите се надпреварват да предлагат нови модели, развиват се и технологиите в тази насока.

Може би знаете, че Giant e най-големият велопроизводител в света, защото освен велосипеди и рамки за собствената си марка, произвежда такива и за много други известни компании в бранша. Може би не знаете, че наред с всичко друго, Giant разработва и собствени системи за електрически велосипеди. Няма нищо учудващо в това, даже е съвсем логично компания от подобен мащаб да се бори за по-солиден дял от този обещаващ пазар, на който вече има няколко сериозни играчи (вероятно веднага ще се сетите за Bosch и Shimano).

Реклама

Най-новият вариант от Giant на такова електрическо задвижване се казва SyncDrive Pro и се отличава с повече мощност, по-компактни размери и по-добри характеристики от досегашните системи SyncDrive Sport/Life, които продължават да се използват, но за по-любителски е-велосипеди. За разлика от тях, SyncDrive Pro е насочена най-вече към планинските велосипеди.

Тъй като в момента нямаме време да подготвим по-подробна статия за тази технология, ще се ограничим до споделянето на техния видеоклип по темата, а под него ще намерите и линк към страница, от която можете да научите повече подробности.

https://www.giant-bicycles.com/global/showcase/syncdrive-pro/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>