Bike4Sell.com – Нова платформа за продажба на велопродукти

Велоклуб Champions Factory ни изненада с нещо, което вероятно ще е полезно за много хора – нова платформа за велообяви, чрез която можете да продавате употребявани (а и нови) велосипеди, компоненти, екипировка и аксесоари. Намира се на адрес http://www.bike4sell.com/ и преди да кажем каквото и да е повече, най-добре е да я разгледате сами:

А сега все пак да кажем и нещо повече…

Не е тайна за никого, че в последните 2-3 години хората масово предлагат своите употребявани продукти в различни Facebook групи (както навремето ги предлагаха и все още го правят и в Пазара на МТБ-БГ, който е част от форума). Тези места са „естествени“, доколкото в тях има много хора, т.е. голяма потенциална аудитория, но недостатъците им са свързани с това, че функционално са предназначени за друго, а не за търговия. Особено при Facebook групите е силно натрапчива липсата на възможности за сортиране, търсене и други подобни важни и удобни инструменти.

Точно тази празнина ще се опита да запълни новият сайт Bike4Sell.com. Той е създаден и оптимизиран за велообяви, разполага с детайлни и удобни филтри, с възможност за удобен преглед на продуктите, а „под секрет“ можем да ви кажем, че платформата крие още много възможности за бъдещо развитие.

Пожелаваме на Champions Factory успех в начинанието и дано през Bike4Sell.com да бъдат осъществени много продажби!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>