Официално представяне на HT.ONE 2017

Астрономическата пролет настъпи – дълги вечери в парка с приятели, бързи спортни карания след работа, вело-уикенди с голяма компания или иначе казано – кеф! 

С всичко това идва и времето, в което от RAM Bikes ще започнат поетапно да представят изцяло новите си или обновени велосипеди. Имаме удоволствието, съвместно с RAM Bikes, да ви поканим на официалното представяне на модела 2017 HT.ONE.

Заповядайте на 29 март от 18:00 ч. в магазин Bike Center в Лозенец, където заедно да споделим емоцията от възраждането на един легендарен модел. HT.ONE се предлага в три нива на окомплектовка и разнообразие от модерни и свежи цветове, които ще можете да разгледате отблизо на място, както и да зададете своите въпроси лично към екипа, разработил модела. 

За добрата атмосфера ще се погрижим с готина музичка, освежаващи напитки и хапване, ще можете да си поговорите с момчетата от отбора на RAM Bikes и въобще, да си прекарате една готина вечер.

Разбира се, не на последно място, ще има и изненади за присъстващите, а един от вас ще спечели и голямата награда – талон за 50% отстъпка при закупуване на модел от линията HT.ONE!

Очакваме ви!

https://www.facebook.com/events/627621584114606/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>