Избрани предложения от Crank Brothers

Crank Brothers е американски бутиков производител, занимаващ се само и единствено с производството на велосипедни компоненти и аксесоари от най-високо ниво. Тази марка е предпочитана от професионалисти в цял свят. Продуктите на Crank Brothers, освен технически изпипани, са и с оригинален дизайн, което ги прави идеални и за подарък. Затова насочваме вниманието ви към няколко от техните топ продукти, които вече могат да бъдат закупени и в България:


Mallet E


Педали за ендуро. Използват характерния за марката механизъм за закопчаване, включващ две пружини с разположени на кръст „перки“.  Това четиристранно закопчаване е значително по-лесно и бързо, а отвореният дизайн на механизма не задържа кал. За допълнителното стабилизиране на крака при каране по силно пресечени терени се грижи алуминиевата платформа с по 6 шипа от всяка страна.

При този модел, както и при останалите педали на Crank Brothers, значително е подобрено лагеруването. Здравата стоманена ос в комбинация с висококачествените лагери (един капсулован и един плъзгащ) и надеждните уплътнения, разпределят добре натоварванията и осигуряват гладко въртене на педалите, а за качеството на тези елементи можете да разчитате и на 5-годишна гаранция.

Mallet E може да се похвали и с много добро тегло – само 419 грама за чифт. Този педал има множество награди (включително за дизайн и иновации от 2016 г.) и е предпочитан от професионални състезатели като Cedric Gracia и много други.

http://screambikes.eu/bg/pedali-s-avtomat/12030-pedali-crank-brothers-mallet-e.html

Мулти-инструмент Y15

Преди години Crank Brothers започнаха дейността си и станаха известни с няколко добре направени и много качествени инструмента. Оттогава насам компанията нито за миг не е спирала да развива тази група продукти и в момента разполага с голямо разнообразие от модели – както по-тясно специализирани, така и многофункционални продукти.

Моделът Y15 e eмблематичен със специфичната си триъгълна форма. Изработен е от висококачествена стомана и е с доживотна гаранция, което в комбинация с функционалността и удобството за работа го превръща в един от най-предпочитаните инструменти сред колоездачите.

http://screambikes.eu/bg/instrumenti/12034-kombiniran-instrument-crank-brothers-y15.html

Помпи Sterling

Помпите от линията Sterling телескопични, с висококачествено алуминиево тяло и иновативен дизайн.

Съвместими са както с френски (presta), така и с автомобилен (schrader) вентил.

Разполагат и с превключвател за голям обем и достигане до налягане от 100 psi, което ги прави подходящи и за планински, и за шосейни велосипеди. За отчитане на налягането можете да разчитате на прецизен манометър.

Предлагат се в два варианта – малък и голям: 

http://screambikes.eu/bg/instrumenti/12038-mini-pompa-crank-brothers-sterling-sg.html

http://screambikes.eu/bg/instrumenti/12039-mini-pompa-crank-brothers-sterling-lg.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>