Случайни десет | Борис Гугов

Както обещахме в интервюто със Стефан Попов, продължаваме поредицата с въпроси към друг активист на клуба в Гоце Делчев. Борис Гугов има не по-малка заслуга за хубавите неща, които се случват там, а е и един от първите хора, с които карах по пътеките над града. От това каране си го спомням като човек, който е готов да се изстреля към баирите веднага след края на работния ден, стига да има с кого да направи някое кръгче по трасето. Със същия ентусиазъм той откликна и на предложението ни за това интервю, така че вижте какви въпроси му се паднаха и как отговори той:

5. Коя е най-високата температура, при която си карал велосипед? Какво си спомняш от това каране?

То в нашия край доста често си караме на високи температури! 🙂 Но едно от най-жежките карания бе пътеката от село Ковачевица до село Огняново. Споменът оттогава ми е, че пътеката бе доста равна, а ние очаквахме интензивно спускане, и през цялото време въртяхме педалите с колкото сила имахме, с надеждата, че ще се появи някой стръмен склон. И като стигнахме Огняново, бяхме вир вода и доста спарени, толкова жега ми беше, че ми идваше да вляза в реката, която минава през селото.

7. Имаш ли любима марка МТБ продукти?

Да, разбира се. ONEAL, ONZA, MAXXIS, SHIMANO, FOX и други.

8. Къде би искал да живееш?

Естествено, в България, а мястото се казва гр. Гоце Делчев – малък град на уникално място. Няма да го описвам, най-добре е да се посети!

13. Една дума, с която да опишеш планинското колоездене?

Неописуемо!!!

25. Имаш ли девиз или правило в живота?

Да, няколко са:

Животът е гаден, но аз обичам да ми е гадно!

Прави добро, пък каквото ще да става!

Всяко трудно нещо си заслужава!

Реклама

35. Колко често почистваш велосипеда си до блясък?

След всяко каране! Обичам си колелото и държа да ми е чисто и в добро техническо състояние. Все пак колелото ми е до леглото.

55. Кои са задължителните неща в раницата ти?

Резервна вътрешна гума, помпа, набор инструменти, ухо за дерайльора, нещо за хапване и вода.

60. Спазваш ли хранителен режим?

Категорично не. Ям всичко, без да се съобразявам с нищо.

70. 26, 27.5 или 29?

Карам с 26, но скоро ще мина на 27,5.

100. Обичаш ли котки?

Зависи, малки или големи? Шегувам се – да, обичам котките, но да не са ми в къщата.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>