Какво има в моята чанта? Бусът на Сам Пилгрим.

Сам Пилгрим пристигна на Suzuki Nine Knights с матовочерния си бус Mercedes Sprinter и след като чухме, че заедно с баща му сами са го трансформирали от обикновен товарен автомобил в жестока къща на колела, искахме да разберем още…

„ГАРАЖЪТ СЪБИРА ТОЧНО ДВА КРОСОВИ МОТОРА И ЗА ТОВА Е ТОЛКОВА ВИСОК. ИМА И СТОЙКА ЗА КОЛЕЛА, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ЗНАМ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМ.“

Ще ни разкажеш ли какво има в гаражната секция?

За това събитие докарах всички колела, които имам. Махнах един куп части от байка за скачане, за да стане за слоупстайл. Има карбоново ендуро, което мислех да използвам, но счупих дерайльора на колелото за спускане и трябваше да взема този от карбоновото. Общо взето има много скъпи счупени части в буса.

Виждам, че има и столове?

Да! Те са когато лагерувам до някое езеро. Има и чешма за миене, на която водата се нагрява. Имам и препарати за почистване. Никога не съм ги ползвал, както личи по вида на байка.

Какво има в отделението за почивка?

Има двойно легло над гаража. Отрязахме прозорец, за да не умра от жега и да излизат неприятните миризми! Сложихме и тоалетна, ако се наложи да се ходи по нужда, докато се движим. Има няколко акумулатора, малка печка за готвене и допълнителна седалка.

Какво е най-вкусното ястие, което е готвено в него?

Любимото ми ядене е сандвич с кашкавал, шунка и яйце. Яйцата стават най-бързо и това е най-често готвеното ястие.

Каква музика най-често слушаш тук?

Нонстоп техно! Има яки колони във вратите и се чува супер!

Материалът е предоставен от https://www.monsterenergy.com/.