Трасето „Кръста“ над Кресна

Не мина много време, откакто на Краси Великов му хрумна да превърне един запустял черен път над Кресна в трасе с малки скокове, виражи и остри серпентини, и то вече е факт, благодарение на упорития му труд и на още няколко помагачи.

Който желае, може да го пробва, а пък ако имате време и инструменти, може дори и да ударите по някоя лопата тук-там – по такива трасета винаги има какво да се поддържа и изпипва.

Повече информация, включително снимки и варианти за достигане до трасето, можете да намерите в сайта Хипертуршия.  

В нашия маршрут „Кресна – Горна Брезница 3“ също е включено новото трасе, като най-краткия начин да стигнете до началото му (освен с бутане по самата пътека) е по черния път от т.13 нагоре, а самото трасе започва от т.17 и свършва в т.18.

Ако желаете да поработите по трасето и искате да се координирате с Краси или с някой друг за подобна дейност, можете да ползвате тази тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=187263.

Реклама


Ако желаете да изпратите видеоклип за тази рубрика, тук е описано къде и как можете да го направите: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/trails-video/4774-trails-video-intro.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>