Trek Factory Racing гледа напред

Фокусирайки се както върху настоящето, така и върху бъдещето, отборът Trek Factory Racing (TFR) удвоява усилията си за победи в елитното ниво на МТБ състезанията през идния сезон, като същевременно инвестира и в нови, зараждащи се таланти. Насочвайки енергията си към спускането, крос-кънтрито и ендурото, оглеждайте се за логото на Trek Factory Racing във всички основни дисциплини.

След историческите постижения през 2016 г. (перфектен сезон без загуба + титлата световен шампион), TFR Downhill и Рейчъл Атертън се надяват да направят още повече през 2017-а. Рейчъл, Джий и Дан Атертън се завръщат, фокусирани върху Световната купа по спускане, спиращи дъха събития на Red Bull, създаване на трасета от най-висок клас и участие в грандиозни филми и вълнуващи материали за медиите. Всичко това ще е с участието и на модела Trek Session.

Реклама

Крос-кънтри бригадата ще се залови за работа през 2017 г. под лидерството на знаменитата Емили Бати. След най-успешния си сезон до момента, Емили ще се опита да надгради представянето си, доколкото това е възможно след 4 място на Олимпийските игри в Рио и подиум на Световното първенство. Неин кавалер в отбора ще бъде испанецът Серджо Мантекон, който от години е един от най-силните ХС състезатели в страната си, както и шампионът при младежите през 2012 г. и при мъже до 23 г. за 2015 г. Антон Купър (Нова Зеландия). Мантекон бе съпътстван от контузии през 2016 г. и сега няма търпение да компенсира това, а Купър се завръща под крилото на Trek, с които постигна младежките си победи, и е готов да се бори за призовите места в Световната купа.


Антон Купър: „Нещата направиха пълен оборот, откакто станах Световен шампион през 2012 г. на борда на Trek, и наистина се радвам, че отново съм с тази марка през 2017 г. Trek ми осигуриха първата възможност за професионално развитие в планинското колоездене и сега за мен е също толкова вълнуващо да съм част от отбора, както беше и тогава.

TFR Enduro отново ще разчита на силното дамско присъствие в лицето на Кати Уинтън (Шотландия) и Кейси Браун (Канада). И двете ще се опитат да запазят инерцията си от 2016 г., когато Кати записа няколко класирания в топ 10, а Кейси се качи дори на подиума на Световните ендуро серии. Компания в тези събития ще им прави обещаващият Люис Бюканан (Шотландия), който започва на чисто след пълен с контузии сезон, но с правилната настройка:


„Да подпиша с Trek Factory Racing е страхотна възможност, която нямаше как да пропусна. Да съм част от тима е мечта, а да бъда толкова добре екипиран е съществено допълнение за увереността ми.“

Trek Factory Racing е професионален колоездачен отбор, който се състезава на най-високо международно ниво. Създаден около ярки и опитни личности, тимът е отворен и приятелски настроен, като кани всички фенове да усетят характера и славата на професионалния спорт.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>