Анкета за поставяне на аптечки по Ком-Емине

Аптечка на пътечка със соларен панел

Много се радваме да ви споделим, че „Софийски планински клуб“ с помощта на „TELUS International Europe“ ще постави 20 аптечки със соларен панел в родните ни планини през 2017 г.! Подобно на инициативата ни за поставяне на аптечки на Витоша (за повече вижте www.spk.bg) и този път ще ни трябва помощта на всеки от вас – хората, обичащи планината, за реализирането на тази ни идея.

Реклама

Първата ни цел от проекта е поставянето на 15 аптечки със соларен панел по целия маршрут Ком-Емине в Стара планина. В анкетата ще намерите 18 примерни местности (последните две не са част от маршрута, но са достатъчно емблематични). Също така, има и отворен отговор, където всеки ще може да даде своето предложение. Гласуването е положително. Моля, гласувайте за най-удачните места, на които смятате, че трябва да се поставят подобни аптечки. Поставянето ще започне в ранната пролет на тази година и ще приключи есента на 2017 г. Срок за гласуване – 28.02.2017 г.

Защо аптечки със солар? Аптечките със соларен панел ще бъдат оборудвани с батерия, благодарение на която ще може да заредите своите електронни устройства при нужда ( GSM, GPS и други).

Анкетата можете да попълните тук: https://docs.google.com/forms/d/19LBQP1rGvTNcJH2sMBjWFLeRNP1rlSXZ9X3XE8Fep4E/viewform?edit_requested=true.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>