Trail System – Закриване на сезона – Банско, 12-13 ноември

Трейл Систем и PULSE Cycles ще са домакини на закриването на байк сезона в Банско. Всички желаещи да се включат ще могат да се забавляват през двата дни. Форматите ще са отворени за XC, ENDURO и Junior ентусиастите. Нека се позабавляваме по страхотните трасета на Рила и Пирин. През двата дни ще има и „мини“ състезания за всички желаещи.

Събитието също ще е своеобразен завършек на цялостната дейност на Трейл Систем през тазигодина. Ще Ви представим и програмата за следващата 2017 година. 

Двудневен формат:
Ще има ХС събития за две различни нива по маршрути в Рила и Пирин, като ще завършим с бира, барбекю и приятни мигове в комплекс White Lavina, Bansko в събота и  Log House Bansko в неделя.

12 ноември, избираме между:
а) Каране за деца и подрастващи с продължителност около 2 часа.
б) Каране за начинаещи/средно напреднали с водач по маршрут, включващ пиринските веломаршрути Perfect Day и Dead Dog с продължителност около 3-4 часа.
в) Каране за средно напреднали или по-високо ниво с водач по маршрут с по-трудни изкачвания и спускания с продължителност около 3-4 часа.

13 ноември
Ще има каране за всички нива, включващо и трасе за развиване на уменията, което ще постави на изпитание балансът ви и други важни техники.
След това ще направим байк демонстрация, за да могат желаещите да тестват гамата на Pulse Cycles и да пробват кръгче по ендуро трасето Bears Pines.

Повече подробности очаквайте в скоро време, а за регистрация пишете: http://trailsystem.org/bansko/contact/.

https://www.facebook.com/events/322771844748208/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>