Откриване на DH трасе в Ботевград – 14 август 2016

Изненадани ли сте? Признаваме си, в първия моменти и ние зяпнахме от учудване!

Като се има предвид обаче, че новината идва от страна на Мартин Бочуков, бързо си припомнихме, че в ранна пролет той обяви участието си в изграждането на ново трасе за спускане на място, което тогава бе запазено в тайна. Е, това място се оказа Ботевград, а официалното откриване на новото трасе е на 14 август, неделя.

Трасето е с дължина над 2.4 км и има 300 м денивелация. Много е скоростно и е изпълнено само със скокове, големи виражи и отворени прави.

Лифт няма, но ще има бусове на разположение и за да си гарантирате място в тях, попълнете формата за заявки най-долу на тази страница: http://bikeacademybg.org/event/откриване-трасе-спускане-ботевград/. Цената за цял ден качвания с бусовете е 20 лв., а местата са ограничени. Всеки, който не е успял да си запази място за транспорта, също е добре дошъл на откриването, но ще трябва да ползва собствен превоз за придвижване от финала до старта.

Началото е в 9:00 ч и карането ще продължи до 18:00 ч.

Подробности и информация можете да намерите и във Facebook събитието: https://web.facebook.com/events/1126209904109000/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>