Girls Go Bike Пампорово 2016

Женски велолагер в Пампорово на 13-14 август

За трета поредна година екипите на Велопарк Пампорово и Wildberries ще организират планински вело-уикенд специално за всички представителки на нежния пол. Целта на организаторите е да съберат на едно място повече дами, които да придобият нови знания и умения и да покарат заедно в планината.

Велопарк Пампорово предлага отлични условия както за начинаещи планински колоездачки, така и за по-напредналите, а за да могат да се насладят максимално на изживяването, участничките ще бъдат разделени на групи спрямо уменията си и ще карат с момичета на сходно ниво. Целта е всяка една участничка да се отпусне максимално и да прекара един чудесен уикенд в планината с нови приятели. 

За безпроблемното пребиваване на момичетата в парка и трупането на нови знания ще се грижи екипът на Велопарк Пампорово и Райдърс Юнайтед, които ще се постараят всяка участничка да получи необходимото внимание и да кара колело по съобразени с възможностите ѝ маршрути. 

Специално за дамския байклагер нашите приятели от хотел Орловец***** предлагат чудесни пакети за настаняване с включена флекси лифт карта и/или колело, както и ползване на басейн, фитнес, сауна, парна баня и други екстри от които ще могат да се възползват всички участнички и техните придружители. С флекси лифт картата вие получавате възможността да ползвате картата полудневно или по начин, по който вие искате. Повече информация тук – https://drive.google.com/file/d/0B0CpD6-TWsCFSm1WdkN3LURydU0/view?usp=sharing.

В женския велолагер, могат да се включат всички желаещи дами, които могат да карат колело и имат смелостта да се спуснат по планинските пътеки. Молим всички момичета, които искат да участват, да се регистрират предварително онлайн тук – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo7cvU6AdpYI3-NVGFIvCxnOhA1c86ItI1mI31ptaXVLmMCw/viewform.

Ще се радваме да се съберем повече и да прекараме заедно един чудесен уикенд в планината с хубави хора и много емоции. Очакваме ви, доведете и приятели! 🙂

ПРОГРАМА

Петък 12.08
Пристигане в Пампорово и настаняване

Събота 13.08
9:00-11:00 – Пристигане в Пампорово и настаняване
11:30 – Среща и запознаване на плац Студенец
12:00 – Взимане на колела и екипировка
12:30 – Загряване и тренировка
13:00 – Начало на обучителния лагер по трасетата в парка

Неделя 30.08
8:00 – Закуска
9:00 – Взимане на колела и екипировка + разгрявка
9:30 – Начало на втори ден по избрани трасета във Велопарк Пампорово

* Програмата е съобразена с предложения пакет в хотел Орловец и ползването на „Флекси“ лифт карта за двата дни от лагера съответно от 13:00 до 16:30 в събота и от 9:30 до 13:00 в неделя. 
** Всяка участничка в лагера може да ползва допълнителна нощувка в петък вечер (28.08) на същата цена и според избрания пакет може да използва две целодневни „Флекси“ лифт карти. Придружителите се настаняват на същия пакет.

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на [email protected]

Страница на събитието във Facebook: https://web.facebook.com/events/323458364660885/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>