Подкрепете петицията за изграждане на трасе за олимпийски ВМХ

Една от най-новите инициативи на Българския колоездачен съюз е петиция до Столична община за отпускането на терен за изграждане на трасе за дисциплината Олимпийски ВМХ в София. Няма да ви преразказваме мотивите и аргументацията за подобно нещо, тъй като можете да ги прочетете като част от самата петиция и се надяваме да я подкрепите, защото всеки глас за подобни каузи е важен.

За да научите всичко за подписката (за момента е налична само онлайн, но вероятно ще бъдат събирани подписи и на хартиен носител чрез някои от веломагазините), натиснете следния линк:

Петиция за изграждането на трасе за Олимпийски ВМХ

И последно… в МТБ-БГ винаги сме се пазели от прекален оптимизъм по отношение на БКС, както и от безпричинен негативизъм, разбира се. В последните месеци обаче, откакто застъпи новото ръководство, се случиха няколко доста важни неща: попълнен бе националният календар; насрочен и проведен беше Държавният личен и отборен шампионат; български национален отбор в дисциплината ХСО бе изпратен на Балканското първенство в Черна гора; очаква се такъв да бъде сформиран и в дисциплината спускане, за да участва в Световното първенство във Вал ди Соле; а сега и тази петиция. Изводите оставяме на вас, но ние определено сме оптимисти!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>