Велоучилище МТБ-БГ – Учебен лагер Пампорово – 8-11 август 2016 г.

Вторият учебен лагер в Пампорово на Велоучилище МТБ-БГ ще бъде от 8 до 11 август 2016 г. Ако желаете да участвате и да упражнявате техники за нива напредващи и напреднали, побързайте да си освободите датите и да се запишете, защото местата са ограничени!


НИВО: напредващи и напреднали

МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 5

МАКСИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 10

ТАКСА: 100 лв./човек
Таксата за участие се заплаща на място в първия ден, преди започване на обучението.

Таксата включва участие в упражнения с инструктор за усвояване на основните техники за каране на планински велосипед.

Таксата НЕ включва транспорт, настаняване, лифт-карта, храна и други подобни услуги.

ПРОГРАМА:

Програмата ще бъде гъвкава и съобразена с множество фактори – метеорологична обстановка, ниво на участниците и напредъка им в упражненията и др.

Във всички случаи са ясни следните неща:

В понеделник, 8 август, ще очакваме участниците да пристигнат между 10:30 и 11:00 часа в курорта. От 11:00 до 12:30 ч ще направим регистрация и плащане, запознаване, предварителен инструктаж и разяснения и ще започнем с някои начални упражнения, докато стане време да си вземем лифт карти.

От този момент карането и упражненията ще вървят във възходяща посока от по-лесни към по-трудни трасета, като ще използваме най-различни варианти – с/без спиране по трасето, с видеозаснемане и др.

В четвъртък (11 август) със сигурност ще караме поне до обяд (13:00 ч), когато ще сложим официално край на лагера, но при желание на участниците може да удължим програмата и до 17:00 ч.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ:

– Да са на възраст 18 години или повече.
Участници на възраст от 14 до 17 години може да бъдат допуснати и в заниманията за напредващи, ако в тях участва и техен родител, който да носи отговорност за действията им.
– Да носят каска и ръкавици по време на упражненията – задължително!
– Препоръчително е да носят и допълнителна защитна екипировка – очила, наколенки, налакътници и др.
– Да участват с изправен планински велосипед.
– Да са заплатили таксата за участие (заплаща се на място преди започване на обучението).
– Да подпишат пред инструктора Декларация за освобождаване от отговорност.
С общото съдържание на декларацията може да се запознаете ТУК, но някои редове в нея ще са индивидуални за всяко обучение, така че конкретните декларации ще се подписват на място.
– Препоръчително е всеки участник да има Планинска застраховка и застраховка „Злополука“.
*Тези застраховки могат да ви спестят разходи в случай на травма, оказване на първа помощ, спасяване в планината и други неприятни ситуации. Организаторите на събитието не носят отговорност за каквито и да е разходи, възникнали за участниците във връзка с такъв инцидент.

НАСТАНЯВАНЕ

Всеки участник сам избира настаняване, то не е обвързано с курса. Ние отсядаме в хотел „Орловец“, така че който желае, може да се възползва от техните пакети за настаняване, предназначени специално за гости с планински велосипеди:
http://www.hotelorlovetz.com/bg/rates-packages/190-bike-adventures-2016, тъй като техните пакети обикновено са доста изгодни, включвайки и лифт карта. Преди да мислите за настаняване, побързайте да се запишете за лагера, тъй като местата са ограничени!

ЗАПИСВАНЕ

Желаещите да участват в мероприятието трябва да се запишат най-късно до 3 август 2016 г. чрез попълване на формуляра долу. Посочват се трите имена на участника, e-mail и телефон за обратна връзка. Местата са ограничени! Събитието ще се проведе само при наличие на минималния брой участници, така че не правете резервации и не взимайте отпуск, преди да получите потвърждение на посочения от Вас e-mail, което ще се случи най-късно на 4 август 2016 г. Записване след 3 август ще е възможно само при наличие на останали свободни места и до достигане на максималния брой участници.

Формуляр за записване: http://goo.gl/forms/OMWOtF9EbXlm3OBz2

За допълнителна информация следете също страницата на събитието във Facebook: https://web.facebook.com/events/1662568560732926/

Тема във форума: