Ride or Run 2016 – 2-3 юли

Ride or Run е двудневно спортно събитие, което ще се проведе за четвърта година в България. Целта на събитието е да събере най-издържливите и смели атлети по бягане и колоездене и да ги изправи в непряко съревнование. През първия ден ще се проведе състезанието по планинско бягане, а през втория – по планинско колоездене. Отличителният характер на състезанието идва от неговото трасе, което предствавлява 15,3 км изкачване по високопланински път с положителна денивелация повече от 1600 м.

Ride or Run е едно от първите събития в нашата страна, които комбинираха колоездене и бягане, а бетонният път от с. Пастра до яз. Калин го превръща в чист мазохизъм за едни и достойно предизвикателство за други.

Пълни подробности за надпреварата можете да намерите в сайта на организаторите: http://greenway.bg/project/ride-or-run-rila/.

За актуална информация следете и страницата на събитието във Facebook: https://web.facebook.com/events/1500972063544408/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>