Pamporovo Bike Fest 2016 – 23-26 юни

Готови ли сте за четири дни, изпълнени с много екшън, положителни емоции и адреналин? Ако отговорът е да, то със сигурност е време да запазите датите 23-26 юни и да станете част от едно от най-големите и интересни байк събития за годината – Пампорово Байк Фест 2016! 

Подготвяме ви един дълъг уикенд, изпълнен с множество интересни събития, непредсказуеми надпревари и каране в планината с добри приятели! А какво точно ще се случи? – Ето някои от основните акценти в програмата:

–> Откриване на летния сезон в Пампорово – ще ви зарадваме с много нови елементи, подобрения по съществуващите трасета, както и едно изцяло ново трасе за Family Downhill! Очаквайте също така цялостно реновираното и подобрено трасе The Flow, което е любимо на мнозина и именно заради това ще се постараем да не ви разочароваме. Подготвяме ви още много изненади, а за да не изпуснете нещо, следете фейсбук страницата на Велопарк Пампорово! 😉

–> Pamporovo Bike Cup – Традиционното ни състезание по спускане в Пампорово, ще се проведе за четвърти пореден път, като тази година ще бъде втори кръг от Българските Даунхил Серии! Подготвяме ви интересни промени по трасето и очакваме и силно международно участие – пригответе се за много екшън и оспорвана надпревара!

–> Pamporovo XCO Cup – след едногодишна пауза състезанието в дисциплина крос-кънтри олимпик се завръща с нови сили! Трасето, което ви подготвяме, е доста технично и разнообразно – готово да изпита уменията ви до краен предел. 😉 Състезанието е втори кръг от Българските ХСО Серии и е включено в държавния календар. 

–> Kids Down The Hill – състезание в дисциплина спускане за деца на възраст между 12 и 16 години. Детската надпревара ще се проведе за втори път в курорта, а интересното тази година е, че състезанието ще бъде първи кръг от Българските Детски Серии! Целият турнир ще включва общо 4 старта и ще има общо класиране и ранкинг система – също както при големите. 😉 Очакваме надпреварата да е много интересна и каним всички наши малки приятели да се включат! 🙂 

–> Pamporovo 4X – Състезание в дисциплина форкросс – една от най-зрелищните и атрактивни дисциплини в планинското колоездене изобщо! Трасето в Пампорово е на много високо ниво – включва множество големи скокове с размери над 10 метра и е приемало състезания от най-висок ранг – Европейски шампионат през 2013 и финалния кръг на Световните 4X серии през 2014 г.! Зрелището е гарантирано – не го изпускайте!

–> Кино вечер – За втора поредна година ще зарадваме всички киноманиаци с премиерата на един от най-дългоочакваните байк филми – Not 2 Bad, който излиза точно по това време и прожекцията му в Пампорово ще е и една от първите в света! А за да бъде изживяването пълно, ще направим и официалната премиера на официалния видео клип от BG Urban Series 2016!

–> Байк Парти – и, разбира се, накъде е един фест без шумно парти с много танци и хубава музика?!
Очаквайте още приятни изненади през следващите дни, а за да не изпуснете нещо, следете и страницата на събитието във фейсбук!

Регистрацията за участие в състезанията стартира от днес, така че всеки, който иска да се включи в някоя от надпреварите, е необходимо да се запише предварително онлайн, като попълни акредитационната форма тук – http://conceptcreative.org/bg/pbf – очакваме ви! 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>