Pulse Cycles – още една българска марка за велосипеди

Изглежда ще запомним 2016 г. като такава с много нови, стартиращи български компании и марки, свързани с планинското колоездене. След реалния пазарен дебют на Origin и очаквания такъв на 88 Components, на игралното поле се готви да излезе нов играч с обещаващи възможности. Името на този български велопроизводител ще бъде Pulse Cycles, а първите мостри за две от рамките вече са на родна земя:

Ако открехнем малко завесата, можем да кажем, че главно действащо лице в този амбициозен проект е Цветелин Иванов (Цуцо) от магазин All Mountain, така че нещата са във вещи и сигурни ръце и са по-сериозни, отколкото човек би си помислил на пръв поглед. Двете рамки от снимките са само върха на айсберга, тъй да се каже. Очаквайте скоро повече подробности – най-вероятно когато тези красиви произведения от алуминий се превърнат в сглобени и завършени байкове!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>