DragZone България отвори врати след основно преустройство

Десетки бяха гостите, които уважиха официалното откриване на изцяло обновения магазин Drag Zone България.

Настоящи и бивши служители на Веломания, партньори, редовни клиенти, запалени любители на колоезденето и дори конкуренти присъстваха на събитието, при което голямото вътрешно пространство в магазина видимо отесня.

Всички гости бяха почерпени подобаващо с изискани храни и напитки, но най-големите лакомства за колоездачите бяха окачени по щандовете – лъскави, висококачествени продукти, готови да отговорят на вкуса и изискванията на всеки клиент.

Нови марки и още повече нови модели бяха изложени на показ сред луксозния и модерен интериор на търговския обект, който продължава да бъде един от най-големите веломагазини в София и страната и водещ от веригата Drag Zone.

За всеки, който е пропуснал празненството или просто иска да разгледа богатия асортимент на магазина, вратите са отворени от понеделник до събота от 9:30 до 19:30 ч, както и в събота и неделя от 9:30 до 18:00 ч. Адресът е гр. София, бул. „България“ 7А.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>