Velosiped.bg представител и на Jagwire

През новия сезон електронният ни магазин разширява портфолиото на предлаганите марки с още една световноизвестна, предлагайки обширна гама от нейните продукти.

Тайванският производител се е специализирал в производството на предимно дребни велосипедни компоненти, но за сметка на това с пъстра номенклатура от цветове и солидно качество. Този подход само за две десетилетия им осигурява лидерска позиция в световен мащаб, а повечето световни производители като Giant, Specialized, Felt, Trek, BMC, Cannondale, Norco, Scott, Globe, KHS, Bianchi, Ridley, Cross и др. ползват продуктите им за първоначално вграждане в своите велосипеди. Истинската им популярност обаче е свързана с възможността на всеки желаещ да използва техните компоненти и по този начин да персонализира визията на своя байк до степен на подвижна витрина на себеизразяването си.  Номенклатурата на Jagwire отговаря на всички световни стандарти, присъединителни размери и е напълно съвместима  като функционалност с продуктите на марките Shimano® и SRAM. Най-разпространени са пъстрата палитра от цветове за броните на жилата, шлаухите за хидравлични спирачки, накладките за различни видове спирачни механизми, а също така редица дребни съпътстващи ги компоненти (включително предпазители за рамката), както и специализирани инструменти.

Цялата продуктова гама може да разгледате на фирменият им уебсайт http://jagwire.com/, а конкретно предлаганите продукти ще откриете в съответните ни подраздели.

www.velosiped.bg