Велосъстезание „Спици и бодли“ 2016 – 7 май

“Спици и бодли” е първото издание на състезанието по планинско колоездене в дисциплината XC маратон, част от инициативата “Ела на планина”. Датата е 7 май 2016 г., а маршрутът започва от гр. Казанлък и се насочва право към Стара Планина. Очакват ви 40 километра асфалт, горски пътища, пътеки и пътечки, почвен и каменист път, а за най-издръжливите сме добавили още 10 километра трасе с повишена трудност. 

Преди състезанието ще осигурим безплатна диагностика на колелата ви, а след финала ще ви очакват хамачена градина, лятно кино, музикална сцена и разни вкусотии за хапване и пийване.

Стъпка по стъпка ще ви разкриваме повече подробности за маршрута, категориите, програмата за двата дни и информация за наградите. Записванията стартират на 15 март, когато ще бъдат отворени възможности за купуване на билет от нашата партньорска мрежа или по банков път. 

Такса за участие: 
Предварително записване – 15 лв.
При записване на група от 5 човека – 10 лв. на човек
Записване на място – 20 лв.
Юноши до 18 г. – 8 лв.

Състезанието “Спици и бодли” се организира от Софийски планински клуб и Айляк хамак като част от инициативата “Ела на планина”, която цели да популяризира планинските спортове у нас.

За повече информация можете да се свържете с нас:

Имейл: [email protected]
фейсбук събитие – https://www.facebook.com/events/1680215762246620/