На живо в канала на Bikporn: Пресконференция за Българските колоездачни серии 2016

Днес, 21 декември, от 18:00 ч организаторите на Българските колоездачни серии, в които през 2015 г. имаше състезания по ендуро (Български ендуро серии), спускане (Български даунхил серии) и градско спускане, както и няколко самостоятелни състезания, организират пресконференция за сезон 2016, която едновременно ще бъде и среща на много от активно работещите в сферата на планинското колоездене като спорт.

Ще бъде представен календарът на българските колоездачни серии за сезон 2016, но освен това се очакват и изненади, както и сериозно обсъждане на проблемите, които тегнат от години в нашия спорт.

Основните новини, които произлязат от тази среща-пресконференция, ще бъдат отразени в МТБ-БГ още утре, но по-нетърпеливите и заинтересовани от материята читатели могат да гледат събитието в пряко предаване, организирано от нашите приятели в Bikеporn. За целта те са направили видеоканал, намиращ се на адрес: “ href=“„>http://www.ustream.tv/channel/Brdz4fzrx9g. Можете също да го гледате в самия Bikeporn: http://www.bikepornmag.com/2015/bikeporn-live-презентация-на-сезон-2016/.

А можете и директно тук (от 18:00 ч трябва да е активен):

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>