Календар със Стивиан Гатев за 2016 г.

Един от най-обещаващите български състезатели ни изненада предколедно със съобщение за луксозен календар, чрез покупката на който на практика ще бъдат набрани част от средствата, необходими за участия на Стиви в чуждестранни състезания. За повече подробности ще цитирам направо съобщението, разпространено от неговия баща и мениджър Светлин Гатев:


Казвам се Светлин Гатев и пиша в ролята си на мениджър на спортиста Стиви Гатев, който безспорно има талант като състезател по планинско колоездене в дисциплина DH (downhill ). За период от 6 години той се е изкачил на 36 почетни стълбички и положените усилия доведоха до големият успех “шампион в първите Downhill серии“ на 2015 г.

Желанието му е да продължи развитието си в тази дисциплина. Този спорт, освен че изисква ежедневни тренировки, лишения и големи усилия, е пряко свързан също с изразходването на средства, които са нужни за пътувания, лагери и др. Това ни накара да търсим възможности за осигуряване на средства за подготовка и участия в колкото е възможно повече кръгове от европейски и световни състезания.

Затова започваме продажбата на луксозен календар за 2016 година с уникални снимки на Стиви, заснети от Георги Даскалов (Агента), който в дъжд и пек залягаше и се въргаляше в прекрасните ни планини, само и само да увековечи развитието на спускането в България. Цената на календара е 60 лв. и, естествено, е завишена, като надценката ще донесе така необходимата подкрепа.

Благодарим предварително на всеки, който има желание и възможност за закупуването на календара.

Можете да го поръчате, като напишете отговор към този пост във Facebook: https://www.facebook.com/100000919338335/posts/1085811524792815/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>