BIKE Transalp powered by Sigma 2016 – маршрут и видео-анонс

Организаторите обявиха датите за многоетапното състезание през 2016 г. още през септември 2015, но сега вече е готов и маршрутът на надпреварата, който за пръв път от доста време насам се различава съществено от предходните години и има нови начална и крайна точки. Припомням, че състезанието, в което през 2015 г. взеха участие и двама българи (Бойко Танчев и Илко Илиев, очаквайте скоро разказ от тях), ще се проведе от 17 до 23 юли 2016 г., а регистрацията започва на 8 декември 2015 г., като се очаква местата да бъдат запълнени доста бързо.

Надпреварата ще започне в тиролския град Имст и след седем етапа, 519.51 км и 17 751 м изкачване ще приключи за първи път в Арко, Италия, което пак е в близост до езерото Гарда.

Повече подробности за всеки от етапите можете да намерите в сайта на организаторите: http://bike-transalp.de/en/route/route-total/. В таблицата за всеки етап има връзка към страница с детайлна информация.

Сигурен съм обаче, че за повечето ни читатели това няма да е чак толкова интересно, колкото видео-анонсът, така че ето го и него:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>