Girls Go Bike – двудневен женски байк лагер в Пампорово

Велопарк Пампорово и Wild Berries канят всички дами, желаещи да се пробват или да напреднат в карането на планински велосипед, на двудневен байк лагер в края на месец август.

Здравейте приятели! 🙂

Имаме удоволствието да ви поканим на двудневен женски байк уикенд във Велопарк Пампорово от 28 до 30 август. В него могат да се включат всички желаещи млади и не толкова млади дами, които искат да опитат нещо ново или да затвърдят своите умения по едни от най-добрите трасета за планинско колоездене в България.

Всички, които се включат в Girls Go Bike, ще могат да почерпят опит и да натрупат нови знания от една от най-добрите родни състезателки по спускане и носителка на множество титли и медали – Ани Томева от Свободно Измерение – Златица, както и от момчетата от отбора на Riders United!

Girls Go Bike уикендът е насочен както към тези, които искат да изпробват нещо ново, така и към тези, които имат опит, но искат да потренират, да станат по-добри и да получат полезни съвети и насоки от истински професионалисти. Участничките в лагера ще бъдат разделени на няколко групи в зависимост от нивото и способностите, като с всяка група ще се работи индивидуално с цел постигане на максимално добри резултати.

Партньор на събитието е хотел Орловец*****, откъдето са ни подготвили много изгодни пакети за настаняване с включени лифт карти и наем на колело за тези, които не разполагат със собствен велосипед. Промоционалните оферти за настаняване можете да видите тук – http://pamporovo.bike/bg/offers/girls-go-bike-promo-oferti-za-nastanyavane-74, а хубавото е, че покрай вас вашите половинки и придружители също ще могат да се възползват от тях. 🙂

Всеки, който иска да се запише за участие в Girls Go Bike, може да го направи на и-мейл [email protected], като е необходимо да изпрати две имена и телефон за връзка най-късно до 27 август. За всякакви допълнителни въпроси също можете да използвате посочения и-мейл адрес. 

Поздрави от нас и ще се видим по трасетата! 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА
Петък 28.08
Пристигане в Пампорово и настаняване
Събота 29.08
9:00-11:00 – Пристигане в Пампорово и настаняване
11:30 – Среща и запознаване на плац Студенец
12:00 – Взимане на колела и екипирова
12:30 – Загряване и тренировка
13:00 – Начало на обучителния лагер по трасетата в парка
Неделя 30.08
8:00 – Закуска
9:00 – Взимане на колела и екипировка + разгрявка
9:30 – Начало на втори ден по избрани трасета във Велопарк Пампорово

* Програмата е съобразена с предложения пакет в хотел Орловец и ползването на „Флекси“ лифт карта за двата дни от лагера съответно от 13:00 до 16:30 в събота и от 9:30 до 13:00 в неделя. 
** Всяка участничка в лагера може да ползва допълнителна нощувка в петък вечер (28.08) на същата цена и според избрания пакет може да използва две целодневни „Флекси“ лифт карти. Придружителите се настаняват на същия пакет.

https://www.facebook.com/events/140605599610217/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>