DragZone отвори най-големия магазин за велосипеди в Бургас

Велофеновете в Бургас имат повод за радост! На 23.07.2015 семейството на успешната българска верига веломагазини DragZone се разрастна и отвори вратите на най-големия магазин за велосипеди, велочасти и аксесоари в град Бургас.

По време на откриването, собственикът на реномираната марка български велосипеди DRAG и собсвеник на магазини DragZone, г-н Драгомир Кузов, имаше честта да посрещне знакови фигури на българското колоездене. Церемонията уважиха Димо Ангелов – единственият български колоездач, спечелил точка от олимпиада с шестото си място от Мюнхен ’72; генералният секретар на Българския колоездачен съюз Мартин Грашев ; Васил Димитров – дългогодишен треньор на националният отбор по колоездене на шосе и др.

Лентата на DragZone Бургас прерязаха Драгомир Кузов заедно с Димо Ангелов и Васил Димитров.

Новият магазин предлага на своите клиенти пълна гама от велосипедите на българската марка DRAG – от планински и шосейни до всички размери детски и градски и всякакви велочасти и аксесоари на водещите производители. В магазина ще получите професионална консултация по всички въпроси, свързани с колелата и колоезденето, както и може да разчитате на опитните механици за пълен сервиз за вашия велосипед.

“DragZone” Бургас се намира на ул. „Константин Величков” 63-А с работно време Понеделник – Събота от 9:30 до 19:30 ч.