XCo Adventure Cup 2015 – 19-22 септември

Септември наближава, а с него се задава и Adventure Cup 2015! Още по-силни емоции, по-големи  предизвикателства, още повече приключения и … две трасета.

За първа година състезателите ще имат възможността да изберат между различни по дължина маршрути – 100 км и 200 км. Състезанието ще се проведе на северното ни Черноморие от 19 до 22 септември, като точната локация по стар обичай ще бъде обявена в следващите месеци.

В подготовката на трасето отново ще се включи най-добрия ни планински бегач и ориентировач и четирикратен победител в Adventure Cup – Кирил Николов-Дизела.

Няколко неща са сигурни: ще бъде екстремно, силно емоционално и вихрено,  ще има „бедстване“ и най-важното – ще е незабравимо!

Записването вече тече и желаещите да тестват себе си и своите възможности могат да се запишат за участие в сайта на състезанието:  http://adventure-cup.xcosports.com/.

За повече информация за условията и изискванията към участниците може да видите в секция „Регламент“.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>