Нови продукти на Garmin в колоездачните и туристически серии

Наскоро Garmin.bg съобщиха за четири нови продукта, които вече са налични и на българския пазар. Всъщност, ако трябва да бъдем съвсем точни, два от тях са нови – това са компактните GPS базирани велокомпютри Edge 20 и Edge 25, а другите два са обновени – става дума за туристическите навигационни уреди Etrex 20x и Etrex 30x, които често се ползват и за колоездачни цели. По-голямата част от информацията в следващите редове е копирана директно от прес-изявлението на вносителя на марката за България, тъй като в него всичко е описано достатъчно ясно и подробно, така че не се налага да се упражнявам допълнително в съчинения свободен стил.

Edge 20 и Edge 25

Направете допълнителен километър  по време на следващото ви каране с най-малките GPS велосипедни компютри в света, Edge 20 и Edge 25. Тези GPS + GLONASS-съвместими колоездачни компютри записват колко далеч, колко бързо и къде карате. Те са изключително издръжливи и малки по размер, което ги прави перфектни за пътувания и идеални за тренировка и ежедневно каране.

Edge 25 добавя ANT + ® и Bluetooth® възможности. Сдвоете го с допълнителни сензори за пулс и каданс. Сдвоете го със съвместимо устройство чрез Bluetooth за проследяване на живо и автоматично качване в Garmin Connect ™, така че вашите приятели да могат да следят тренировката ви.

Garmin Connect ™ ви позволява да видите вашето каране  на картата, да го анализирате и споделяте. В Garmin Connect ™ може да следвате нови маршрути, сравнявате времето си с предишните карания или да изтеглите трак от други Connect потребители за виртуално съревноваване.

Базовата цена на Edge 20 в България е 255 лв., а на Edge 25 е 330 лв. Предлага се и комплект Edge 25 HRM Bundle, който включва пулсомер и струва 389 лв.

Etrex 20x и Etrex 30x

Този актуализиран eTrex® с добре познатият и широко ценен опит, натрупан с предишните устройства в тази серия, идва с изцяло нов 2.2″ дисплей с висока резолюция, видим на  слънчева светлина и с двойно по-голяма вградена памет с предварително инсталирана Garmin TopoActive Източна или Западна Европа. Следващата таблица показва какви са основните му характеристики и в кои насоки са новостите:

А ето как изглеждат новите уреди при директно сравнение помежду им, както и с най-евтиния представител на серията Etrex 10:

Цената на Etrex 20x за българския пазар е 389 лв., а Etrex 30х ще се продава за 487 лв.

www.garmin.bg

Не забравяйте, че регистрираните потребители на MTB-BG.com могат да закупят тези продукти с 10% отстъпка, тъй като Garmin.bg са наши партньори по отношение на GPS техниката. Повече подробности за това можете да прочетете тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/3353-mtb-bg-garmin-partnership

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>