Обиколката на Витоша отново на живо в интернет

За втора поредна година планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на живо в интернет. Един от партньорите на събитието отново е Еволинк АД, а видео излъчването ще се реализира благодарение на стрийминг платформата Evolink.CDN.

На 13 юни, точно в 06:00 ч. колоездачите ще започнат обиколката на Витоша, а в 23:59 ч. бързоходците ще стартират своята надпревара. Стартът на планинския супер маратон ще бъде пред резиденция „Бояна“. Тази година се очакват рекорден брой участници – над 2000.

Еволинк ще осигури операторски екип на мястото на събитието, който ще отразява най-интересното от състезанието в пряко комбинирано предаване от старт/финалната линия и ключови точки по трасето. Зрителите ще могат да наблюдават и директно необработено излъчване от четири камери, за да могат да следят напредъка на състезателите. Тези камери ще излъчват денонощно през целия уикенд от Бояна, Бариерата, Чуйпетлово и Железница.

От Еволинк споделиха: „За нас е чест и удоволствие да подкрепим отново Витоша 100км. Нашата компания има и още поводи да се вълнува от надпреварата, защото и тази година наши колеги ще се състезават наравно с останалите участници. Пожелаваме успех на всички!“

Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на live.cdn.bg.

Повече информация за събитието – www.vitosha100km.bg