Готови ли сте за Ендуро Купа България 2015?

Ако не сте, започвайте да тренирате, защото такава ще има! С тази новина ни зарадваха най-дейните организатори в дисциплината ендуро – клуб Enduro Warriors. Те обаче няма да са единствените през 2015 г. – задават се цели пет кръга в Търново, Банско, Витоша, Пампорово и Благоевград. Ето го съобщението, публикувано от клуба:

След три успешни ендуро състезания миналата година и все по-нарастващият интерес към дисциплината дойде решението за Ендуро Купа на България. Тя ще обедини под една шапка 5 самостоятелни състезания, като всяко едно от тях ще има различен организатор. Подробности и дати очаквайте съвсем скоро!

Ако искате да научите това на живо, както и да разберете календара в останалите дисциплини и да помогнете за решаването на проблемите в любимия ни спорт, каним ви да присъствате на срещата, организирана от Concept Creative по време на Winter Bike Duel 2015 в курортен комплекс Пампорово, хотел Перелик“, зала „Снежанка“, на 14.02.2015 г. от 19:00 часа.

Надяваме се най-после да се обединим всички сериозно заинтересовани за бъдещето на колоезденето в България и да вземем нещата в свои ръце!