Concept Creative канят всички спортно-заинтересовани на среща в Пампорово на 14 февруари

Concept Creative току що ми изпратиха съобщение, което веднага публикувам, без излишни коментари от моя страна. Само искам да наблегна на това, че според предварителната информация, с която разполагам, на въпросната среща на 14 февруари в Пампорово не просто ще бъдат обсъдени всички съществуващи и до болка познати проблеми в колоезденето и в частност в планинското колоездене, но ще бъде предложено и конкретно решение, при това доста радикално, така че е силно препоръчително всички МТБ клубове и изобщо хора, имащи отношение към спортната страна на планинското колоездене, да се включат в тази среща, за да се чуе мнението на всеки.

Здравейте приятели и колеги,

Убедени сме, че хората, които ни познават, знаят за отношението ни към Български Колоездачен Съюз. И докато в последната година имахме някаква надежда, че нещо ще се случи и нещата ще се променят, то сега вече сме убедени, че положението в българското колоездене е извън всякакъв контрол. Нали се сещате за приказката за рибата и смърдящата глава…?

Поради това считаме за уместно да теглим чeртата на това фиаско, наречено Български Колоездачен Съюз, или поне нашето участие в него, и да предприемем стъпки за решаване на проблемите в нашия любим спорт. Затова искаме да ви поканим на отворена среща в курортен комплекс Пампорово, хотел „Перелик“, зала „Снежанка“, на 14.02.2015 г. от 19:00 часа.

Имаме да си кажем много неща, включително и да обявим спортния календар за 2015 година.

На БКС не му пука за колоезденето, а на вас?

Екипът на Консепт Криейтив Крю

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>