Медиен преглед: Дани харт – интервю в сп. Dirt

Може да сте прочели тук-там, може и да не сте, но през 2015 г. Дани Харт ще кара за отбора MS Mondraker. За младия британец, известен със стилния си и агресивен маниер на каране, тази промяна може би ще донесе нова мотивация и подходяща настройка за достигане най-сетне до победа в Световната купа, защото колкото и да е странно, човекът, известен с една от най-впечатляващите победи на Световно първенство, все още не е печелил кръг от СК и е крайно време това да се промени.

Какво мисли Дани за тази стъпка в кариерата си, за новия си велосипед и за предстоящия сезон, можем да научим от интервюто му в сп. Dirt, озаглавено „Следващата глава“. Още по-интересното е, че освен до Дани, Dirt са се допитали и до неговия механик в тима на Giant, който е един от хората, познаващи най-добре състезателя и колоездача Харт, така че също има какво да каже.

http://dirtmountainbike.com/longform/danny-hart-interview-a-new-chapter

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>