Медиен преглед: Интервю с Манон Карпентър

Да спечелиш в една и съща година Световната купа и Световното първенство е постижение, което много от най-известните спортисти в планинското колоездене все още не са успели да реализират, въпреки многото си други успехи. Младата спускачка от Великобритания Манон Карпентър през 2014 г. направи точно това… за втори път! Първият е в категория юноши, което може и да не е със същата тежест, но сезон 2014 в категория елит бе един от най-оспорваните, които сме виждали, така че в този аспект победите ѝ са още по-значими.

Затова мисля, че за много от читателите на МТБ-БГ ще е интересно да прочетат интервюто с нея, публикувано в Pinkbike през месец октомври 2014 г. Освен че ще научите интересни неща за самата състезателка на отбора Madison Saracen, в разговора с нея има и доста ценни съвети за всеки млад и талантлив спортист (независимо от пола и дори от дисциплината), а също и интересни детайли за британската DH сцена.

http://www.pinkbike.com/news/interview-manon-carpenter-2014.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>