Парти за закриване на сезона

Какво ще правите този петък? Ако все още нямате планове, време е да променим това! Като част от програмата на състезанието Home Mountain Bike Cup организаторите Concept Creative правят парти, на което са поканени всички, и което ще включва и изложбата „Най-добри кадри на сезон 2014“. Ако това ви звучи добре, вижте и подробностите:

Каним всички ви на свежо парти по повод официалното неофициалното закриване на състезателния байк сезон! :)))

За музикалния подбор ще се грижи Гената a.k.a. DJ Crash от Camp Sessions, а ние сме ви подготвили много приятни изненади!

Точно в 20:00 часа ще открием изложба с подбрани фотографии от 10 автора. Снимките са обединени под надслов „Най-добрите кадри на сезона“ и пресъздават интересни моменти от изминалия сезон.

Ще си имаме и своеобразен киносалон, където през цялата вечер ще се въртят интересни филми и клипове, които да поддържат настроението и емоциите на макс!

Къде ще се проведе събитието ли? Какво по-подходящо място от Велодиспансер Fix&Ride? Ами и ние не се сещаме за такова, за това ви очакваме всички там! 🙂

Взимайте усмивките и доброто настроение и заповядайте да „закрием“ подобаващо сезон 2014. Нека докажем веднъж завинаги, че колоездачите също могат да се забавляват 😉 

Поздрави от нас и ще се видим там!!!

Вход свободен!!!

https://www.facebook.com/events/1500147243567251/