Каране с практически съвети – Габрово 2014 – видеозапис от теоретичната част

Представяме ви запис от теоретичната лекция от Карането с практически съвети, което проведохме в Габрово през месец август 2014 г. Кадрите а заснети и монтирани от Веселин Фурнигов, като в края е вмъкнат и видеоклипа на Краси Великов – благодарим и на двамата за чудесните материали, които подготвиха. Карането в Габрово бе организирано от MTB-BG.com, www.gabrovo-plus.info и Nicky Bike Service. В него се включиха около 30 участници, на които също благодарим!

Видеоклипът е с дължина около 1 час, но ако го гледате, не само ще научите (макар и теоретично) някои важни неща, но и ще можете да пропускате подобни лекции в началото на следващи обучения, които ще организираме. В тази връзка ви напомняме, че на 27 септември над кв. Локорско ще се проведе третото за тази година обучение за София.

Доколкото записът е от лекция, изнесена изцяло на живо, тук-там може да чуете някоя сгрешена дума; също така не претендирам, че обясненията са възможно най-добрите, но все пак са по-добри от никакви и се надяваме да са ви полезни. 🙂

Реклама