Тренировъчен лагер с Жорди Баго – 28-29 юни 2014 г., Боровец

Bike House, заедно с професионалния състезател Жорди Баго, Ви канят на тренировъчен Downhill лагер на 28-29.06.2014 (събота и неделя) в байкпарк Боровец.

Многократен участник на световната купа по спускане, Жорди ще предаде своите практически умения на всички, които се запишат. Тренировъчният лагер е част от лагерите, които Jordi Bago и Cedric Gracia организират в цяла Европа. Местата са ограничени – 20 човека. Лагерът ще се раздели в два дни. Всеки ден максимум от 10 човека. Изберете своя по-удобен ден – събота или неделя. 
Таксата за участие е 80 лв./ден. Срещу нея ще получите: незаменими съвети и практически тренировки от Жорди (чиято кариера започва през 1996 г.), тренировъчно джърси, безплатна лифт карта, осигурена от „Байк парк Боровец“, участие в професионално заснет видеоклип, който ще се разпространява както в български сайтове за екстремни спортове, така и в медии с международен статут (Испания, Германия, Тайван и др.). Изненади и материали от Bike House, O’Neal, Fire Eye, Lezyne, Rotor bikes. Няма възрастово ограничение.

Формата за регистрация можете да намерите тук:
http://bike-house.biz/news/14/p-span-st … 0px-p.html