Купете своя велосипед Ram в Bike Store Extreme

Веломагазини Bike Store Extreme ви предоставят възможността да разгледате и изберете своя нов велосипед от новата колекция 2014 на един от лидерите в производството на български велосипеди, а именно RAM. Заповядайте и изберете един от многото варианти на велосипеди. Най-разнообразни цветове, размери и модели. Ще можете да избирате между стандартните 26 инчови, добре познатите от миналата година 29 инчови и най-новият размер 27,5 инчови велосипеди. Велосипедите са сглобени с изключително надеждни и добри компоненти на световни лидери като: FOX, SRAM, AVID, TRUVATIV, EASTON и т.н.

Не се притеснявайте да дойдете и да разгледате, като междувременно разпитате за всички подробности нашите служители, които са на ваше разположение всеки ден. Ние ще ви помогнем при избора на най-подходящия велосипед според вашите предпочитания и нужди. Ще изберем правилния модел и размер, за да може да се наслаждавате на всяко каране.

Може да ни намерите на следните адреси:
София, бул. Тотлебен 38 (на велоалеята на Цар Борис 3)
ж.к. Люлин 7, бул. Дертлиев 42
www.bikestore-bg.com


Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>