X-Fusion 2014 в магазини DragZone и на Screambikes.eu

 

За сезон 2014 X-Fusion значително разшириха своята гама. Най-интересните продукти са дългоходовите вилки Metric и RV1. Metric е еднокоронна фрийрайд вилка с ход 180 мм, а RV1 отбелязва завръщането на Тайванския производител в класа на велосипедите за DH.  И двете вилки работят с новия Twin Tube HLR патрон, даващ възможност за отделна настройка на високо и ниско скоростната компресия и ребаунд. Особено полезна е възможността и двата модела да работят както с 26, така и с 27.5 цолови капли.

Интересно нововъведение при двата модела е така наречения Neutra Valve. Тези вентили, поставени в горната част на ботушите, позволяват бързо и лесно да се освободи паразитно задържащото се налягане във системата.

За да оптимизират издръжливостта на вилките, X-Fusion са добавили странични протектори на ботушите, които освен да допълнят външния вид, имат функцията да предпазят краката от коварни сблъсъци с камъни и други подобни неприятности по трасетата. В същата тази посока, RV1 и Metric ползват познатата от Vengeance стабилна метална капачка която плътно покрива регулаторите, намиращи се в долната част на краката. 

Освен продуктите, свързани с окачването, за 2014 има и нововъведения около хидравличните колчета за седло Hilo.

 

Пълната гама продукти X-Fusion са налични в магазини DragZone Център, DragZone България и на онлайн магазин Screambikes.eu. Отделни модели можете да откриете и в DragZone Хиподрума и DragZone Люлин.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>