Bonus Hunters – Season Opening 2014 @ Borovets Mountain Bike Park – 1 май 2014

Едва дни след края на активния зимен сезон в Боровец, докато по високите части все още периодично вали сняг, Borovets Mountain Bike Park ще отвори лифтовете и трасетата си за посетители. Време е за каране на велосипеди, кал, дървета, корени, камъни и много приятни емоции.

Откриването на сезон 2014 ще се състои на 1 май, като до окончателното настъпване на лятото във всички части на планината съоръженията ще работят през почивните и празнични дни.

По повод началото на сезона, и като компенсация за заритите със сняг пътеки по високото, по време на откриването всички посетители на парка ще имат възможност да участват в Borovets Bonus Hunters – една малка забава, която ще включва събиране на бонуси и power-up-и покрай трасетата, почти като във видеоигра.

Правилата на играта са прости:

1. Както винаги, карайте безопасно!
2. На всички отворени за откриването трасета ще има бонуси за събиране, които ще трябва да откриете.
3. Снимки на местата, на които ще трябва да търсите, ще бъдат разлепени на станциите на лифт Ситняково, в Borosport Adventure Center-а в хотел „Рила“ и на касите за билети и карти.
4. Намирането на бонусите ще изисква да спрете, да слезете от колелото и да огледате добре наоколо. При спиране веднага освобождавайте трасето – не бъдете поредното препятствие по него!
5. Точното разположение на бонусите ще е обозначено със знаци, парчета маркировъчна лента или някакъв друг вид маркировка. Някои ще се намират лесно, други не чак толкова, гледайте.
6. Забавлявайте се. Това НЕ Е състезание, няма Голяма Награда, така че без нерви. Просто искаме “да почерпим” по повод началото на сезона.

Пълна информация за работния график на лифтовете, цените на картите и пакетите за настаняване можете да намерите на http://bikepark.borovets-bg.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>