Важно! Нови дати за 4X Pro Tour – Pamporovo 2014!!!

Pamporovo 4X Pro Tour ще се проведе на различни от първоначално насрочените дати.

Причината за това е, че беше решено кръгът в Пампорово да бъде и официалния голям финал на световните серии, което гарантира едно още по-силно събитие с много засилено присъствие на професионални състезатели!

Новите дати са 22-24 Август!!!

На място в Пампорово ще пристигнат звезди от световната байк сцена и ще покажат на какво са способни на родна земя… с две думи очаква ни нещо огромно, което не е за изпускане!!!

За нас е огромна чест да бъдем организатори на кръг 4X Pro Tour и то на големия финал на сериите! Изключително много се радваме, че ще се запознаем лично с хора като Томас Славик, Скот Бюмонт и Крис Робъртс и ще имаме възможността да им представим страната ни в най-добра светлина.

В средата на май месец тук ще пристигнат Томас и Крис, за да бъдат консултанти по подготовката на състезателното трасе и превръщането му в нещо наистина голямо и готово да приеме събитие от подобен ранг.

Наградният фонд, подготвен за победителите, надхвърля 11 000 лева, което не се е случвало до този момент в страната ни и се надяваме за в бъдеще да бъде все по-често срещано явление.

Очаквайте съвсем скоро повече информация и старт на предварителните записвания, а ако имате въпроси или искате да се включите в състезанието, не се колебайте да се свържете с нас тук.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>