Цирк Елуаз също ще се включи в BTSF Urban Games 2014

Още една причина в събота да се разходите из центъра на София и да подкрепите момчетата от клуб Байктраял София,  които ще демонстрират умения в нещо средно между състезание и каране с приятели (всъщност в траяла тези две неща винаги са били едно и също).

Та да се върнем на причината – освен че планираното събитие е интересно само по себе си, почти по случайност стана така, че то ще стане още по-интересно, защото в него ще участват и чужди траял-колоездачи и то не кои да е, а артистите от цирк Елуаз!

Предполагам, че сте чували рекламата за гостуването на тази френска циркова трупа, партньор на Цирк дю солей, която ще изнесе представления на 12 и 13 април в НДК. Може би още не е късно да си закупите билети за шоуто. Повече подробности за спектакъла им в България можете да видите тук: http://sme.bg/bg/concerts/291/cirque-loize-id-2-predstavleniya.

Това, което може би не сте чули обаче, е че представлението няма да включва само класически циркови номера, а и модерното шоу iD. То е уникална смесица от акробатични номера, екстремни спортове, хип-хоп и брейкденс, чрез които всеки може да разкрие своята индивидуалност. Ефектната мултимедия с рисувани сгради и графити представлява нещо като анимиран град, в който се развива действието в спектакъла.

Та точно артистите в това шоу в събота, 12 април, ще „разцъкат“ заедно с момчетата от BTSF, което е добре дошло и ще направи градските траял игри още по-интересни. Затова не ги пропускайте! Забавлението започва пред билетния център на НДК от 12:00 ч и продължава през Народния театър до Паметника на съветската армия.

Подробностите можете да си припомните тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2014/2722-events-bg-2014-btsf-urban-games-2014

Подгряващия видеоклип можете да гледате тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/video/2727-video-2014-btsf-urban-games-2014-trailer

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>