BTSF Urban Games 2014 – 12 април, София

BTSF Urban Games 2014 е най-дългоочакванoто състезание/демонстрация по байктраял за 2014 година в България. Градските игри ще се проведат на 12 април с начален час 12:00 пред Билетния център на НДК.

Правилата на състезанието са прости:

Обикалят се различни емблематични за българския байктраял места в София – НДК, Паметникът на Съветската Армия, градината зад Царския Дворец, Народният театър – на всички места се правят трикове и импровизирани трасета, състезания по най-високо оли, дълъг гап и всичко зрелищно, което ще грабне вниманието на всеки минувач. А за да се стимулира креативността и мотивацията на участниците, най-трудни и зрелищни изпълнения ще получават парични и предметни награди, веднага, на място!

Който е надъхан и успее да си пречупи страха, получава награда, слава и величие. Също така ще бъде направен опит да бъдат подобрени два национални рекорда – по скок на височина и скок на дължина. Ще бъдат поощрявани всички. Ще има игри с публиката и случайните минувачи, награди ще получават и всички дошли с колелата си. Все пак събитието има за цел да промотира колоезденето в градска среда като оптимален начин за предвижване и спорт както сред възрастните, така и сред младите хора.

За по-удобно споделяне на цялата информация, снимки и клипове oт събитието на едно място, организаторите ще ползват hashtag – #BTSFUrbanGames.

Програма:
12:00 – 13:15. Начало на BTSF Urban Games 2014 пред Билетния център на НДК
13:30 – 15:00 Преместване на BTSF Urban Games 2014 пред Народния театър и Царския дворец.
15:15 – 16:45 Каране пред Паметника на Съветската Армия и финал на събитието.
*Финалът ще бъде пред скейт уредите на изхода на метрото

BTSF Urban Games 2014 се организира с подкрепата на: 
– Дъвки LOTTE Xylitol
– Shark-Energy Drink Bulgaria
– Allmountain
– Vbox7.com
– Gong.bg

За повече подробности следете страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1413625315564186/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>